2010. április 21., szerda

KeretezésMegmutatom a keretezett képeket, csak hármat az ötből, mert a két Mlodetskire sima üveget tett a keretező.8 megjegyzés:

Andrea írta...

Te jóóóó ééég! Le a kalappal, gyönyörűek a munkáid ;) :).

Mariska írta...

Nagyon szépek lettek, majd megnézem ha talizunk!

La Comtesse írta...

Your embroidery is beautiful!! Loredana

belinda írta...

Szia!Láttam őket tegnap a kiállításon:)szépek!!Egy lengyel barátnémnak meg is tetszett az hortenziás kép,és kérdezte nincs-e mintám,de írtam neki hogy nem az én alkotásom:)

Fili di Parole Intrecci di crocette írta...

Please, could you tell me where in wich shop I can buy the Hidrangea Kit by Marjolen bastin? I'm a collector of this designer, so if you could tell me where I can buy the kit, Will be very appreciate!
Thank You!
Laura

mariah írta...

Gyönyörűek lettek a képeid.

LUNA írta...

Przecudne
! pozdrawiam

ihaka írta...

Gyönyörűek és nagyon igényesek a képek, amelyeket varrtál! Szívből gratulálok.
Egy megjegyzést, ha megengedsz: a képkeretezőt sürgősen le kellene cserélned. Ez a pasas nagyon igénytelen! Hagyományos üveget tett a kézimunka elé! Ez kóklerség! Túl azon, hogy a kézimunka jobb oldalát csúnyán elmérte és hullámosan hagyta. Pfúj! Szívesen ajánlom a saját keretezőmet, akit még HÉTVÉGÉN(!) is elérhetsz. Címe: H&H Budapest, XVII., Ananász utca 30. Telefonszáma: 7000-516 (mobilja: 06/20-377-2177) Jómagam már csak hozzá járok kereteztetni és ajánlom másoknak is, akik Hozzád hasonlóan a tökéletességre törekszenek.
Ja, az idei keresztszemes versenyen az első három helyezett közül kettőnek ő a privát keretezője... :-)))